چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم؟

حساس اینوجود خاصیت عسل طبیعی بخش اعظم از مضرات عسل است. از مهمترین خاصیت عسل طبیعی انرژی زا بودن آن است.عسل نپخته با 80 % از قندهای طبیعی، 18 % آب و مواد معدنی ، ویتامین ها ، گرده و 2 درصد پروتئین می باشد. عسل هایی که دارای گلوکز تجاری تولید شده اند (تقلبی)، هیچ گاه شکرک نزده و همانطور شفاف باقی می مانند. رنگ عسل طبیعی حیاتی اعتنا به گونهای از شهد که زنبور از آن تغذیه نموده گوناگون می باشد ولی به طور کلی عسل طبیعی بایستی یکنواخت و کدر باشد. به طور مثال هنگامی عسل را در دمایی تحت همچون وضعیت سردخانه حفظ نماییم سریعاً شکرک زده یا به اصطلاح رس میبندد. به طور نمونه عسل آویشن به رنگ کهربایی تیره و عسل گَوَن زیاد روشن است. به جهت نمونه عسل اقاقیا در عین داشتن محتوای ساکاروز پایین، مزهی ملایم و شکرینی دارد، در حالی که مثلاً عسل بادام کمی تلخمزه است. در واقع مقدار رطوبت عسلها، برحسب منطقهی جغرافیایی، مختلف میباشد و برای مثال عسلهایی که از مناطق ییلاقی برداشت میشوند، مقدار رطوبت کمتری دارند. بهطورکلی، رطوبت کاهش از 20 درصد برای عسل مطلوب در لحاظ گرفته میشود. در این شکل چه اتفاقی برای عسل میافتد؟ البته آزمایش عسل طبیعی برای اشخاص بی آلایش به صرفه نیست و فقط فروشندگان عسل و عمده فروش ها می توانند از آزمایش عسل استعمال کنند. در «تست آب» داعیه میگردد در صورتی که لیوان را از آب پر کرده و قاشقی عسل به آن طولانی تر کنیم، عسل تقلبی در آب حل شده، اما عسل خالص بافت متراکم خود را محافظت کرده و به جهت مدتی ته لیوان باقی میماند. باید بدانید که فقط یک شیوه برای آشنایی عسل عالی از بد وجود داراست و آن آزمایش عسل در آزمایشگاه عسل است. به جهت آشنایی در اینجا چند از روشهای خانگی تحلیل میزان مرغوب بودن عسل را مطرح خوا هیم کرد؛ اما متخصصان هیچکدام از این راههایِ تستِ کیفیتِ عسل را دارای نمیدانند و بیان می‌نمایند که عسلها، فارغ از اورجینال و یا تقلبی بودن و تنها بهدلیلِ تنوعِ ویژگیهای طبیعی، ممکن است در این تستها غالب یا ناموفق باشند. حتی زنبورداران و اشخاصی که با فرآوری عسل هم سر و کار دارند به جهت اطلاع از میزان مرغوب بودن عسل طبیعی برداشت خودشان نمونه عسل را به آزمایشگاه میفرستند تا از نتیجه آن اطلاع پیدا کنند. محققان معتقدند شاید خرید عسل آویشن و مصرف میزان کمی از آن خطری جدی ایجاد نکند، البته خوب تر هست خانم های باردار قبل از تغییر و تحول رژیم تغذیه ای یا بیش تر کردن هر ماده ای به غذاهای خود، حیث پزشک را جویا شوند تا مشکلی جدی برای جنین ایجاد عسل طبیعی تبادل نظر نشود. چشیدن عسل، در واقع روش دقیقی برای اطمینان از خلوص آن نیست، ولی در صورتی که طعم متاع برایتان خیلی اصلی باشد، همین کار تمام دیتاها لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد.