مقاله بررسی تقلبات آبلیمو از طریق انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک

همین ماده را می اقتدار به رخ پودر خریداری کرد، در بعضا فروشگاه های مواد غذایی، در شیکرهای ریز فروخته می شود و به عنوان “نمک ترش” برچسب گذاری می شود. برخی از مغازه ها همین اسید را به رخ بسته های کوچک برای مصارف خانگی و غذایی می فروشند. اسید سیتریک (Citric Acid) جوهر لیمو، یک عدد از افزودنیها و مواد اولیه غذایی دوستداشتنی در بیشتر کشورها است. مقدار مصرف تمام این اسید در این صنعت های حدود 12درصد میباشد. از گرید خوراکی اسید سیتریک بایستی در صنعت های غذایی به کار گیری شود. اسید سیتریک همینطور به طور گسترده ای در صنعت های غذایی گزینه به کارگیری قرار می گیرد که از کارداران در اختیار گرفتن pH در صنعت مواد غذایی است. اسید سیتریک یک پودر سفید میباشد که به جهت تولید طعم ترش به نوشیدنی ها و محصولات غذایی به کارگیری می شود. معمولاً جزء افزودنی های مواد غذایی است که وظیفه طعم دهندگی در مواد غذایی حاوی ویتامین C را دارد. اسیدهای غذایی به مراد ترش نمودن آبنبات به کارگیری می شوند. پس از ادغام محلول حاصل، اسید سیتریک و رسوب آن اهمیت هیدروکسید کلسیم به خواسته تولید نمک سیترات کلسیم انقطاع اسید سیتریک در گیاه می شود. اسید ممکن می باشد زمان جذب ، ریشه گیاه را بسوزاند و سبب به جذب ناکارآمد مواد مغذی و در نهایت مرگ تمام گیاه شود. حساس این وجود، ساخت میکروبی همین ماده تا زمانی که مبارزه جهانی نخستین سبب ساز به ایراد در صادرات مرکبات ایتالیایی نشد، مهمتر از ساخت صنعتی آن بود. این ماده در دو مدل مونوهیدرات (آبدار) و آن هیدروز (خشک یا این که سوای آب) به رخ پودر کریستال قابل عرضه است. ساخت اسید سیتریک به 3 طریق: طبیعی، سنتزی و میکروبی قابل اجرا است. از آنجایی که اسید سیتریک از تخمیر باکتری ها ساخته می‌شود برخی از محققان احساس می کنند که هنگام خوردن غذاهایی که اسید سیتریک به آنها طولانی تر شده است، احتمال واکنش التهابی وجود دارد. اسید سیتریک در اشکال میوه ها و سبزیجات وجود دارد، ولی بیشترین غلظت آن در لیمو و لیموترش است، جایی که می تواند تا ۸ درصد از وزن خشک میوه را تشکیل دهد.