دستور العمل دسر شکرگذاری: بسیار ساده تر از پای کدو تنبل

در آمریکا ، پای کدو تنبل تقریباً به اندازه پای سیب یک آیین جا افتاده است – با وجود این واقعیت که بسیاری از مردم واقعاً آن را دوست ندارند. بیشتر خانواده من کاملاً در آن اردوگاه قرار می گیرند ، بنابراین من در این سال ها گزینه های دیگری را تجربه کرده ام. سرانجام به یک کتاب آشپزی قدیمی بورگوندی برخوردم که حاوی دستور تهیه “شعله ور” کدو تنبل بود. این امیدوار کننده به نظر می رسید.

شعله ور یک خاصیت منطقه ای ملایم است که شاید به بهترین وجه به عنوان تلاقی سوفله ، فلان و کلافوتیس توصیف شود. تقریباً همیشه با سیب های برش خورده درست می شود ، بنابراین این کدو تنبل …