خورشت مرغ و ماکارونی سریع و راحت

“بنابراین ، این دستور العمل مت کلی ، سرآشپز صاحب رستوران اسپانیایی Mateo Tapas ، در دورهام ، NC گفت: دوست او ، یک آشپز مستقر در کارولینای شمالی که اهل نیواورلئان است ، از آقای کلی خواست یک شام مخصوص بخورد. این دستور العمل حاصل شد. ادای احترام به دوستی سرآشپزها ، “fideuà jambalaya” تلاقی بین fideuà کاتالان و jambalaya از نیواورلئان است.

مانند پائیلا ، اما به جای برنج با ماکارونی های تست شده تهیه می شود ، fideuà به طور معمول ماکارونی فوق العاده ظریف فیدئو را می طلبد ، اما شما همچنین می توانید پاستاهای مو فرشته را به قطعات لکه دار تبدیل کرده و آن ها را تست کنید. سپس ماکارونی ها در یک پایه گوجه فرنگی ، مرغ ، کوریزو ، ژامبون ، فلفل و پیاز مانند جامبالایا می جوشند. یک قاشق سخاوتمندانه چاشنی کریول لگد را ایجاد می کند. (آقای کلی از برند Emeril’s Essence طرفداری می کند.) هنگامی که رشته ها بیشتر مایعات خورشت را جذب می کنند ، تابه به درون فر می خورد تا ترد شود. آقای کلی گفت: “شما این پوسته عالی را در پایین و رشته فرنگی قهوه ای شده را از بالا می گیرید.” “شما می خواهید این را با یک آبجو سرد سرو کنید و بپزید.”

برای کاوش و جستجوی همه دستور العمل های ما ، صفحه جدید دستور العمل های WSJ را بررسی کنید.