البته من عاشق خورشت ها ، مخازن و سایر بازدیدهای عالی در هوای سرد هستم. اما من اینجا هستم تا مداحی سالاد زمستان را بخوانم.
بعد از کار در ایستگاه gard-manger در چندین رستوران با اطمینان می توانم خودم را یک متخصص سالاد صدا کنم. این موقعیت که مسئول پیش غذا و آماده سازی سالاد است ، به طور کلی قبل از رفتن آشپزها به خط گرم ، کباب کردن و تفت دادن ، یک نقطه شروع در یک آشپزخانه حرفه ای است. این ایستگاهی است که در آن بر تفاوت های ظریف چربی و اسید و نحوه بازی آنها با هم تسلط دارید. در اینجا ، یک آشپز هم یاد می گیرد …